• 20 april 2021

Vrijwilligerswerk is zo gek nog niet….

Vrijwilligerswerk is zo gek nog niet….

Vrijwilligerswerk is zo gek nog niet…. 200 150 Opvoedparty

Ik denk dat ik nooit vrijwilligerswerk doe. Althans, dat woord gebruik ik zelden. Maar vandaag heb ik belangeloos een bijdrage geleverd aan de carrièredagen van SPS-NIP Sectie Psychologie Studenten. Toch vrijwilligerswerk dan?

Ik heb studenten psychologie van de Vrije Universiteit Amsterdam meegenomen in mijn carrière vanaf die eerste nachtdienst in de vrouwenopvang tot mijn positie als ondernemer nu. Een uurtje interactief sparren over ondernemerschap in het sociale domein en het creëren van je eigen droombaan. Al heb ik maar 2 studenten op een nieuw idee gebracht, dan ben ik al zielsgelukkig. Mooie vragen werden er gesteld. En veel inbreng van de aanwezigen. Dank aan allen!

Misschien is vrijwilligerswerk toch leuker dan ik denk? Doe jij onbetaald werk?

Leave a Reply

Privacy voorwaarden

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Het blokkeren van sommige cookies heeft invloed op je gebruikerservaring.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe je ze kunt beheren door op "Instellingen" te klikken. Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Alle cookies toestaan".