• 23 januari 2021

Pubers…. Wat nu?

Pubers…. Wat nu?

Pubers…. Wat nu? 244 183 Opvoedparty
  • “Katrien, als ik jou hoor is het zo simpel. Waarom kom ik daar niet op in de spreekkamer?”
  • “Ik heb zoveel nieuwe inzichten meegekregen, nu heb ik keuzestress”
  • “Ik wil oefenen!”

Zomaar wat hartenkreten aan het eind van een online ochtendje communiceren met pubers voor jeugdartsen bij de NSPOH.ย Er waren dubbelgangers bij. Die hadden mij al een hele dag meegemaakt. Met acteur. Over hetzelfde onderwerp. En toch was de oogst toch weer nieuw. Voor mij het bewijs dat een andere groep weer heel andere vragen en onderwerpen oproept. Dat houdt mij scherp en fris.

Wat een groep, zeg. Zoveel gedeeld samen, de tijd vloog om. Samengevat kun je het op een schoteltje leggen, zoals je ziet. Grijp niet teveel in, wees open minded, nieuwsgierig en laat je verrassen door wat zich aandient. In het nu. Oh ja. En luister, luister en luister!

Dank aan al deze helden die zo openhartig en inspirerend hun kwetsbaarheden en valkuilen hebben durven delen. Dat vraagt moed. En lef. En daar ben ik dankbaar voor.

Leave a Reply

Privacy voorwaarden

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Het blokkeren van sommige cookies heeft invloed op je gebruikerservaring.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe je ze kunt beheren door op "Instellingen" te klikken. Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Alle cookies toestaan".