• 28 januari 2021

OpvoedParty? Ja-maar…..

OpvoedParty? Ja-maar…..

OpvoedParty? Ja-maar….. 275 183 Opvoedparty

Iedere maand vier ik hier een feestje. Aanstaande maandag is het weer zover. Ik word zo blij als ik de ouders in beeld zie verschijnen bij de  Online OpvoedParty. Ik haal even een paar ja-maar-tjes voor je weg:

Q: “Het is toch voor ouders met ingewikkelde vragen?”
A: Juist niet. Als het bij jou op rolletjes gaat, horen we graag hoe jij dat fixt. Daar kan een andere ouder weer van leren.

Q: “Mijn vraag is vast niet interessant of kan ik ook wel zelf oplossen met meneer Google.”
A: Tuurlijk kan je alles in je uppie doen. Daar twijfel ik niet aan. Maar weet je hoe fijn het is als je weet dat andere ouders ook met dezelfde dilemma’s zitten? Dat andere ouders jou met hele eenvoudige praktische inzichten en oplossingen echt verder kunnen helpen? Geen vraag is gek of onbelangrijk. Een opvoedvraag is GEEN hulpvraag.

Q: “Ik ben beroepsopvoeder en heb zelf geen kinderen. Kan ik meedoen?”
A: Wel of geen kinderen, prof of amateur, iedereen is welkom. Laat je boekenwijsheid thuis en neem je eigenWIJSheid mee. Iedereen kan inspireren en geïnspireerd worden.

Iemand nog vragen? #durftevragen

Laat een reactie achter en ik stuur je de uitnodiging. Iedere eerste maandag van de maand van 20.00 – 21.00 uur in de ZoomRoom. Kosten? Gratis. Noppes. Nul. Niks.

Leave a Reply

Privacy voorwaarden

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Het blokkeren van sommige cookies heeft invloed op je gebruikerservaring.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe je ze kunt beheren door op "Instellingen" te klikken. Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Alle cookies toestaan".