• 4 mei 2021

Mijn eerste maandag van de maand

Mijn eerste maandag van de maand

Mijn eerste maandag van de maand 1024 768 Opvoedparty

Werkelijk elk onderwerp is denkbaar. Geen vraag is gek of onbelangrijk. En iedere avond leer ik weer iets nieuws. Zoals vanavond een bolletje wol ont-wikkel-en met je kinderen. Om even de dag terug te blikken. De rode draad eruit te halen. En samen te kijken waar je dankbaar voor bent.

“Zo leuk dat ik niks van samengestelde gezinnen weet en toch een bijdrage aan het gesprek kon leveren.” Met zo’n hartenkreet op het einde van de avond maakt mijn hart een sprongetje. Daar gaat het om. Deel je eigenWIJSheid. Dat is alles!

Leave a Reply

Privacy voorwaarden

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Het blokkeren van sommige cookies heeft invloed op je gebruikerservaring.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe je ze kunt beheren door op "Instellingen" te klikken. Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Alle cookies toestaan".