• 28 februari 2021

10 jaar in 30 minuten

10 jaar in 30 minuten

10 jaar in 30 minuten 403 273 Opvoedparty

Ik zat er al 3 jaar tegenaan te hikken en vandaag was het dan zover. De volle maan heeft denk ik mijn creërende kracht wakker gemaakt. Een andere verklaring heb ik niet.

Tussen 2010 en 2015 vertelde ik bij iedere opleiding tot ambassadeur iets over de geschiedenis van de OpvoedParty tot dan toe. In die jaren zijn bijna alle materialen ontwikkeld. Allemaal met hun eigen verhaal. En dus werd mijn inleiding langer en langer.

Zonde van de kostbare opleidingstijd vond ik. En dus maakte ik een online introductie. Een PowerPoint met begeleidende tekst van 45 minuten. Het werkte goed als voorbereiding op de opleiding.

Vandaag heb ik de geschiedenis van 2010 tot nu samengevat in een online introductie van jawel… 30 minuten ?. 5 jaar erbij. 15 minuten eraf. Vanuit mijn kernwaarde eenvoud, een mooie vooruitgang!

En alle nieuwtjes en actuele ontwikkelingen zitten erin. Bij zo’n klus realiseer ik me dat ik niet heb stilgezeten de afgelopen 5 jaar. Dat maakt me blij. De markt verandert maar de OpvoedParty overleeft alle verschuivingen in het sociale domein. En ontwikkelt nog altijd door.

Af en toe stilstaan bij wat ons beweegt doet wonderen. Dit weekend geniet ik na.

Leave a Reply

Privacy voorwaarden

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Het blokkeren van sommige cookies heeft invloed op je gebruikerservaring.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe je ze kunt beheren door op "Instellingen" te klikken. Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Alle cookies toestaan".