• 19 december 2020

Vertel mij wat

Vertel mij wat

Vertel mij wat 1024 683 Opvoedparty

In 2020 heb ik de kracht van storytelling ontdekt. Supergek woord eigenlijk. Want ik vertel niks. Ik schrijf. En jij leest. Maar ja, storyreading…. Dat bekt niet. Klinkt saai toch?Begin 2020 voelde ik al de drang om een OpvoedPartyPodcast te starten. Ik moest alleen de moed nog vinden (ahum). In de zomer was het eindelijk zover.

En ja hoor. Na 3 afleveringen sloeg Corona me om de oren en lag de boel weer plat. Tot vandaag…..

Nee, dit is geen perfecte podcast. Geen mooie microfoons en kekke koptelefoons. Maar wel 9 minuten mijn stem, die echt vertelt wat mij is overkomen dit jaar. Deze podcast is niet het enige experiment in dit wonderlijke baggerjaar. Luister maar. En abonneer je maar 😉 want dit zijn nog maar vingeroefeningen.

Leave a Reply

Privacy voorwaarden

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Het blokkeren van sommige cookies heeft invloed op je gebruikerservaring.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe je ze kunt beheren door op "Instellingen" te klikken. Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Alle cookies toestaan".