• 23 november 2020

Vandaag even niet

Vandaag even niet

Vandaag even niet 403 273 Opvoedparty

Zo’n dag. De inspiratie moet uit mijn tenen komen. Tweede helft ging gelukkig net even wat lekkerder dan de eerste. Maar toch.

Is het omdat ik – door herstel van corona – niet zo veel buiten kan zijn als ik gewend was? Een rondje van maximaal een half uur is toch net even wat anders dan 32 km. Mis ik de live interactie met vakgenoten, deelnemers en studenten? Is het omdat ik mijn hoofd niet meer kan leeglopen met een rondje chi-running? Zit het in kunst, een goeie film in de bios, een borrel in de kroeg of een museumbezoek? De stand van maan? Het gemis aan samenzijn met familie en vrienden, die me zo dierbaar zijn?

De dag is bijna om.

Wat doe jij op zo’n dag?

#durftevragen
#inspiratie

Leave a Reply

Privacy voorwaarden

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Het blokkeren van sommige cookies heeft invloed op je gebruikerservaring.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe je ze kunt beheren door op "Instellingen" te klikken. Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Alle cookies toestaan".