• 12 februari 2021

De razendsnelle geboorte van de HOIOO

De razendsnelle geboorte van de HOIOO

De razendsnelle geboorte van de HOIOO 150 150 Opvoedparty

Verschillende ondernemerscoaches hadden het er over. Maar ik vond het altijd maar raar. Hoezo eerst je product verkopen en dan pas maken? Welnu, de afgelopen 10 dagen overkwam het me zomaar. De roep om de honger van ambassadeurs te stillen was zo urgent.

“Kun je ons niet leren hoe je een Online OpvoedParty organiseert, Katrien?” “Tuurlijk kan ik dat”, zei ik met een vleugje bluf in mijn stem. Ik heb het zelf met vallen en opstaan in de wereld gezet. Dat moet ik ook een ander kunnen leren, toch?

En dus is de HOIOO Special deze week geboren. Gisteren in elkaar gezet. Vandaag een speciale aanbiedingsprijs bedacht voor snelle beslissers. Drie deelnemers hadden zich al gemeld (de aanstichters zeg maar). Een mailtje naar mijn ambassadeursbestand en de training zit al weer bijna vol…. Bovendien werd er gelijk ook gevraagd of deze HOIOO ook incompany verkrijgbaar is. “Tuurlijk!”, zei ik dit keer vol vertrouwen.

Hij staat niet op de oude website, maar is al wel zo goed als volgeboekt. Werkt het dan toch zo? Mag jij raden waar de letters HOIOO voor staan….

Leave a Reply

Privacy voorwaarden

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Het blokkeren van sommige cookies heeft invloed op je gebruikerservaring.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe je ze kunt beheren door op "Instellingen" te klikken. Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Alle cookies toestaan".