• 19 november 2020

Corona Up we GO

Corona Up we GO

Corona Up we GO 1024 769 Opvoedparty

“Katrien hartelijk dank voor deze lesdag, Dank ook voor jullie allemaal voor de input, vond het leerzaam. De verbinding heb we wat mij betreft zeker gemaakt. Katrien, ik heb niks gemerkt van je moeheid, je was sprankelend, kundig en actief. Ik wens je spoedig herstel voor de laatste klachten. Ik ga aan de slag met de kennis die je overgebracht hebt”.

Aldus een deelnemer aan Spreken of Preken (voor de RINO Groep) over #communiceren met #pubers. Ze liet een berichtje achter in de chat, toen ze net even eerder was vertrokken. Mijn hart maakt een sprongetje. Niet zozeer omdat ze tevreden is (altijd leuk natuurlijk) maar vooral omdat ik eindelijk weer eens een hele dag “gewoon” heb kunnen werken. Na 7 weken up en down, met vaker down dan me lief is, klinken woorden als “sprankelend” en “actief” mij als muziek in de oren. Jihaa! Ik was weer heel even de oude. Morgen kan het weer anders zijn, dus geniet ik NU met volle teugen.

Leave a Reply

Privacy voorwaarden

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Het blokkeren van sommige cookies heeft invloed op je gebruikerservaring.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe je ze kunt beheren door op "Instellingen" te klikken. Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Alle cookies toestaan".