MultiCulti-OpvoedPartySpel

Het MultiCulti-OpvoedPartySpel is exclusief voor ambassadeurs van de OpvoedParty, die minimaal de basistraining hebben gevolgd. Wil jij ook ambassadeur worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor een goed gesprek over opvoeden in 2 culturen. 

Uitgangspunt is het opvoeden in twee culturen met alle dilemma’s en vragen die opvoeders daarin tegenkomen. Het basisprincipe van de OpvoedParty blijft gehandhaafd: in een kleine setting met ouders in gesprek over alledaagse opvoedingsvragen. Alleen gaat het nu specifiek over multiculturele dilemma’s.

“Door ouders bij elkaar te brengen in een OpvoedParty ben je indirect ook de sociale netwerken en steunstructuren aan het versterken” – Houriya Harrane, Versa Welzijn

MultiCulti OPS visual doosje kaarten4Het is een uitbreidingsset die in combinatie met het OpvoedPartySpel gebruikt kan worden maar ook los gebruikt en aangeschaft kan worden. Het OpvoedPartySpel bestaat uit alledaagse situatieschetsen, stellingen en uitspraken. Het MultiCulti-OpvoedPartySpel richt zich meer thematisch op dilemma’s die opvoeders uit andere culturen in Nederland tegenkomen.

 

Kosten: MultiCulti-OpvoedPartySpel: €22,95 (exclusief btw) per stuk. Aantrekkelijke staffelkorting bij afname van:

  • 10 spellen of meer 10% korting
  • 30 spellen of meer 15% korting
  • 40 spellen of meer 20% korting

Hou er rekening mee dat we maximaal 1x per week verzenden, dus dat het even kan duren voordat je pakketje op de deurmat valt.

Heb je nog vragen over het MultiCulti-OpvoedPartySpel? Schroom niet om contact op te nemen.

Vormgeving: Petra Klerkx