Kennismaken

I have a dream….

“Dat als ik oma ben, dat het bijwonen van een OpvoedParty in jouw wijk net zo normaal is als een bezoek aan een consultatiebureau nu is….” – Katrien Laane

Drs. Katrien Laane (1963) is de auteur en initiatiefnemer van de OpvoedParty. Zij is pedagoog, trainer & docent, gespecialiseerd in praktische opvoedingsondersteuning op maat voor ouders en beroepsopvoeders. Zij heeft bijzondere aandacht voor communicatie tussen ouders en kinderen, grensoverschrijdend gedrag, zelfbeeld & zelfvertrouwen bij kinderen.

Kinderen herinneren ons aan wie we werkelijk zijn

“Katrien kan op respectvolle wijze met humor en passie het mooiste in de ander naar boven halen!” – Michelle, moeder van Bram (6 jaar).

“Een OpvoedParty met Katrien geeft je het gevoel dat je het zo slecht nog niet doet als ouder” – Saïda, moeder van Zacharia (11) en Yacine (15).

Katrien Laane
 Ik ga er vanuit dat:
  • Iedere ouder/beroepsopvoeder de beste intenties heeft met zijn/haar kind(eren);
  • Er niet één manier is om een perfecte opvoeder te zijn maar er wel duizend manieren zijn om een goede opvoeder te zijn;
  • Iedere ouder/beroepsopvoeder van tijd tot tijd vragen heeft over (de ontwikkeling en opvoeding van) kinderen.

Katrien Laane: “Een OpvoedParty bezoeken kan net zo laagdrempelig en toegankelijk zijn als een bezoek aan de huisarts, de bibliotheek of het consultatiebureau. Ik ervaar dat ouders doorgaans al na één OpvoedParty met een rugzak vol met nieuwe praktische ideeën weer naar huis gaan. Soms is er meer nodig, dan kijk ik graag met jou mee naar jouw wensen en mogelijkheden”.

Kom als jezelf, dan val je nooit tegen!

“Naast het steeds verder ontwikkelen van de OpvoedParty ben ik initiatiefnemer van Lunamare, een trainingsbureau gespecialiseerd in opvoedingsondersteuning op maat. In de healingopleiding (1999) heb ik veel intuïtieve werkvormen geleerd, die ik ook toepas in mijn dagelijks werk met beroepsopvoeders, ouders en kinderen. In 2006 heb ik een opleiding gevolgd tot professioneel trainer/coach met hart&ziel bij KB&K te Wageningen  Ik ben moeder van drie dochters (1994, 1994, 1997) en mag aan de zijlijn meegenieten van 2 liefkinderen (2002, 2006)”.

Marianne Pool – de Bruin

Marianne is de duizendpoot achter de schermen. Onmisbaar als het gaat om ordenen, verbeteren en bijhouden van de administratie. Maar ook contact met klanten, trainers en ambassadeurs pakt zij moeiteloos op. Ze kan waarnemen in de vakantietijd en durft zaken aan te kaarten waar je zelf niet op zou komen. Een harde werker met het hart op de juiste plaats!