Voor Ouders

  • In één avond het plezier in opvoeden weer terug krijgen?
  • Je hebt vragen over jouw kind(eren) waar je al een tijdje mee rondloopt?
  • Je wilt niet altijd in je eentje het wiel uitvinden?
  • Je wilt ervaren dat je niet de enige bent die opvoedingsvragen heeft?
  • Je wilt praten over jouw kind met andere ouders in een ongedwongen sfeer?

Moeder worden is een wonder, moeder zijn een heel gedonder

Mariette (41) over haar eerste OpvoedParty: “Het leuke eraan vond ik dat je echt met elkaar in gesprek raakt en niet alleen in de makkelijke praatjes blijft. Het ging echt gestructureerd de diepte in, wat herkenning en inzichten bracht. En je deelt je beleving als ouder. Zowel over het opvoeden thuis als de rol van school daarin”.

In het voorjaar van 2019 heeft Annemarie Salome tijdens haar stage bij Lunamare voor Driestar Educatief in Gouda 2x een OpvoedParty georganiseerd en uitgevoerd. Vanuit haar christelijke achtergrond heeft zij deelnemende ouders bevraagd op de mogelijkheden voor de OpvoedParty binnen de kerkgemeente. Ze heeft haar evaluatie met Lunamare gedeeld. Je vindt hem terug onder deze link

Petra (35),  moeder van Niels en Esmee: “Katrien Laane stelt je direct op je gemak. Ze is deskundig en inspirerend. Zij geeft mij het gevoel een goede opvoeder te zijn. Voor iedereen heeft ze wel een tip op maat, zodat we allemaal weer tevreden de deur uit gingen. Echt een aanrader voor iedere ouder”.

Lees hier ervaringen van andere ouders en ambassadeurs.

Vind je het leuk om een zelf OpvoedParty te organiseren bij jou thuis? Klik dan hier. De gastheer/-vrouw mag zelf gratis meedoen.

Ben jij die ouder die net even wat meer in zijn/haar mars heeft? Kijk dan eens of je in jouw buurt een organisatie kent, die graag investeert in goed opgeleide vrijwilligers. Wie weet zijn er mogelijkheden om opgeleid te worden tot ambassadeur voor de OpvoedParty. Lunamare denkt graag met je mee. En bedenk: jij kan de eerste steen in het water zijn die een golf van enthousiasme kan voortbrengen. Neem contact op voor de mogelijkheden bij jou in de buurt.