OpvoedKikkertjes

Een opkikkertje bij het opvoeden voor elke dag. Soms diepzinnig, soms luchtig. Ter inspiratie of ter overweging. Als steuntje in de rug voor alle opvoeders. Om te ontvangen of om cadeau te geven. Een aantal van deze spreuken zijn terug te vinden in de tekstblokjes op de verschillende pagina’s van deze website.

Voor wie?

Voor alle ouders, orthopedagogen, tantes, huisartsen, OpvoedPartybegeleiders, voetbaltrainers, opa’s, mentoren, pedagogisch medewerkers, consultatiebureauartsen, oma’s, ZZP’ers, badmeesters, social workers, verpleegkundigen, jeugdhulpverleners, sova-trainers, kinderartsen, gezinsvoogden, peuterleidsters, oppassers, kinderrechters, pedagoochelaars, pleegouders, ooms, CJG-medewerkers, teamcoaches, gezinsbegeleiders, verloskundigen en alle andere mensen die van kinderen houden.

Inspirerend als origineel relatiegeschenk of als kraamcadeautje. Een hebbeding om jouw team een hart onder de riem te steken, bijvoorbeeld met de feestdagen. Zelfs als je geen (beroeps)opvoeder bent, zijn het heerlijke kaartjes die een glimlach op jouw gezicht toveren.

De OpvoedKikkertjes gaan we gebruiken in de week van de opvoeding tijdens de spreekuren. Iedereen die met zijn kind bij ons komt mag er ééntje meenemen en op = op… (Ilona, sociaal verpleegkundige 0-4 GGD)

OPvoedKIKKERTJES zijn 40 spreuken op 40 kleine kaartjes in een mooi vormgegeven doosje. De spreukjes zijn in de loop van de tijd verzameld door Katrien Laane. Ze zijn door haar bedacht, bewerkt of ongewijzigd overgenomen als eerbetoon aan de wijsheid van de oorspronkelijke maker. Met dank aan alle wijzen uit de hele wereld!

Speciale prijs

De OpvoedKikkertjes kosten €9,95 per doosje (excl. 21% btw en verzendkosten). Bij afname van grote aantallen loopt de korting op tot wel 20%.

  • Bij afname van 10 stuks: 10% korting
  • Bij afname van 20 stuks: 12,5% korting
  • Bij afname van 30 stuks: 15% korting
  • Bij afname van meer dan 40 stuks: 20% korting

Hou er rekening mee dat we maximaal 1x per week verzenden, dus dat het even kan duren voordat je pakketje op de deurmat valt.