Online VerdiepingsTraining (OVT)

De Online VerdiepingsTraining is klaar!

  • De ouders die geweest zijn, waren zo enthousiast en nu valt het weer stil? Je weet niet precies waar dat aan ligt?
  • Je wilt leren omgaan met lastige casuïstiek, zoals seksueel misbruik of een “pedagogische tik”?
  • Je bent op zoek naar die extra boost waarmee je je als organisatie kan onderscheiden van de markt?Online training

Dan is deze training precies voor jou gemaakt! Je gaat je verdiepen in het vinden, verleiden, verwelkomen van ouders en we staan stil bij het vermenigvuldigen van het aantal OpvoedParty’s in jouw omgeving. Uiteraard gaan we dieper in op lastige casuïstiek en niet-alledaagse doelgroepen, zoals lage SES-ouders, vluchtelingen, hoogsensitieve ouders. Tevens geven we je meer achtergrondinformatie over vitaliteit, vertrouwen en veiligheid.

Voor wie? Voor iedereen die in het bezit is van een basiscertificaat (ambassadeurs).

Ja, ik wil Master OpvoedParty worden

LET OP: klik na het inloggen op “wachtwoord vergeten”. Je krijgt dan binnen 48 uur een wachtwoord toegestuurd waarmee je toegang hebt tot de modules. Zodra je hebt ingelogd, geef je toestemming aan onze administratie om een factuur voor deze training te verzenden.

Eerdere deelnemers beoordeelden de training met een 8! 

De inhoud sluit logisch aan op de basistraining. Het is een zeer waardevolle investering, zeker geen weggegooid geld. En nu ben ik Master OpvoedParty, hoe leuk is dat?

Eigenlijk is het een manier van in het leven staan en zijn de adviezen op velerlei terrein toe te passen.

Je moest goed nadenken en naar jezelf kijken, maar het was niet te zwaar of te moeilijk. De training heeft een hele frisse en neutrale uitstraling, wat ook fijn, overzichtelijk en rustig werkt.

Werkvormen?

De training start met een werkboek en een upload van jouw eigen introductie. We maken een profiel van hoe je er nu in zit en waar je nog kan verbeteren. Je krijgt waardevolle achtergrondinformatie en theorie. Verder zullen er reflectie-opdrachten en vragenlijsten gebruikt worden, die je aan het denken zetten. Je krijgt handige checklisten maar je gaat ook zelf aan de slag met de ouders die al eens belangstelling hebben gehad voor jouw OpvoedParty (ook als het nog niet gelukt is om er een vol te krijgen).

Ja, ik wil Master OpvoedParty worden

Na deze training:

  • Heb je helder zicht op jouw huidige functioneren als begeleider van een OpvoedParty;
  • Ben je toegerust om met jouw persoonlijke stijl en verbeterpunten aan de slag te gaan;
  • Kun je moeiteloos omgaan met lastige dilemma’s zoals alcohol-, drugs- en beeldschermgebruik, een pedagogische tik etc;
  • Weet jij om te gaan met die lastige ouders, emoties en weerstand aan tafel;
  • Heb je een persoonlijk plan om ouders te vinden en te binden;
  • Ben je in het bezit van een certificaat Master OpvoedParty en krijg je een speciale vermelding op dit kaartje.

Voor gemeenten (sociale wijkteams) of organisaties (in welzijn, zorg, onderwijs of kinderopvang) wordt geadviseerd om deze training incompany te volgen. Neem contact op voor een programma op maat. Lunamare adviseert je graag bij jouw keuze.