Basistraining

Het volgen van de basistraining is een voorwaarde om met het materiaal te mogen werken. Deze training is onderdeel van de opleiding tot ambassadeur. Op deze pagina lees je wat je kan verwachten in deze training.

Na een online introductie kun je in deze bijeenkomst jouw persoonlijke vragen stellen over de OpvoedParty. Ik geef praktische tips en je krijgtLekkers op tafel waardevolle informatie die je bij jouw eerste OpvoedParty goed kan gebruiken. Het grootste deel van de bijeenkomst wordt gereserveerd om te kunnen oefenen met het materiaal en je persoonlijke draken. We zullen stilstaan bij jouw houding als begeleider, een sterke introductie en jouw eigen vragen. Tegelijkertijd met je inschrijving geef je je op voor een Terugkom-, Inspiratie & Opfrisbijeenkomst (TIO) waarin ervaringen worden uitgewisseld en praktijkvragen worden beantwoord.

Voor wie? Voor iedereen die aan de slag wil gaan met de OpvoedParty. En koploper wil worden in opvoedingsondersteuning en ouderbetrokkenheid op een eigentijdse manier wil vormgeven. Ook als je nog niets van OpvoedParty’s weet, ben je van harte welkom.

Voor welzijn, zorg, onderwijs, opvang in gemeenten wordt deze training incompany aangeboden. Neem contact op voor een programma op maat. Lunamare adviseert je graag over de vele mogelijkheden.

Resultaat? Na deze bijeenkomst heb je voldoende kennis en gereedschap in handen om een OpvoedParty te kunnen geven. En iedereen die deelneemt aan deze training kan (tegen betaling van administratiekosten) een vermelding op deze website verkrijgen. Ik help je graag op weg met tips en trucs en informatie. Uiteraard staan koffie, thee en wat lekkers klaar.

“Fijne sfeer, fijn om ervaringen te delen en er helemaal te mogen zijn” – Marije Meijer “Je kan er heel veel kanten mee op!” – Barbara Dresen “Nooit gedacht dat ik nog zoveel zou leren” – Jacqueline Aggenbach

Aanmelden?

Voor de basistraining geldt dat aanmelden = deelnemen. Noteer de datum in je agenda. We rekenen op je komst. Inschrijving geschiedt op volgorde van datum van aanmelding. Je inschrijving is definitief als je het bestelformulier hebt ingevuld. De factuur volgt na de eerste trainingsdag. Geef je voorkeur aan op het bestelfomulier:

  1. Op de wachtlijst – voor open inschrijving (in Amersfoort van 9.30 – 13.00 uur).
  2. Aansluiten bij een incompany-training – bij voorkeur bij jou in de regio en in overleg met de betreffende organisatie. Kijk voor de mogelijkheden regelmatig in de agenda.
  3. Zelf een incompany organiseren – je regelt een aantal collega’s (minimaal 6 personen) waarmee je gezamenlijk optrekt in de opleiding. Lunamare zorgt dat er een trainer is die de opleiding in jouw buurt geeft.

Eerstvolgende data open inschrijving:

  • 17 januari 2020 van 9.30 uur – 13.00 uur in Amersfoort bij Katrien Laane.
  • 24 juni 2020 van 9.30 uur – 13.00 uur in Amersfoort bij Katrien Laane.

Verhinderd? Als je je inschrijft, gaan we er vanuit dat je deelneemt en de datum direct in je agenda zet. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan blijft jouw inschrijving die je betaald hebt, 6 maanden geldig. Je kunt dus altijd bij een volgende gelegenheid aansluiten. Annuleren kan kosteloos tot vier weken voor aanvang, daarna brengen we minimaal €25,= administratiekosten in rekening.