Stage lopen bij Lunamare?

Wil je stage lopen bij Lunamare? Dat kan. Jaarlijks is Lunamare op zoek naar gemotiveerde HBO- en universitaire studenten.

Algemene informatie over beschikbare stageplaatsen

HBO pedagogiek, MWD, SPH, Social work of een verwante sociaal agogische opleiding. Je kunt ook met 2 personen afstuderen of onderzoek doen. Voor 2e jaars HBO (praktijkstage) is slechts 1 stageplek beschikbaar voor maximaal 2 dagen per week.

  • 4e jaars: 1 plaats voor afstudeer/-onderzoeksstage
  • 2e jaar: 1 plaats voor praktijkstage (maximaal 2 dagen per week)

Universiteit  – (Ortho)Pedagogiek of een verwante studierichting.

  • 1 plaats voor onderzoeksstage, eventueel aangevuld met een praktijkdeel.

Op welke wijze kunnen kandidaten solliciteren/contact opnemen? Kijk op www.opvoedparty.nl en schrijf een motivatie wat je er aantrekkelijk aan vindt en of je je kan vinden in het gedachtegoed van trainingsbureau Lunamare. Kom met een plan waar jij zelf blij van wordt, onderbouw je keuze en wie weet komen we dan tot een overeenkomst.

Globale omschrijving van de organisatie Lunamare is een trainingsbureau, gespecialiseerd in opvoedingsondersteuning op maat. Wij werken met name met beroepsopvoeders (= professionals die werken met ouders en kinderen) in zorg, welzijn, onderwijs en kinderopvang. De OpvoedParty is een initiatief van Lunamare. De OpvoedParty faciliteert beroepsopvoeders om moeiteloos in gesprek te komen met ouders die worstelen met opvoedingsvragen.

Omschrijving van de stagetaken Heb je interesse in opvoedingsondersteuning? Hou je van preventie en voorkomen dat ouders in de knel komen? Dan is de OpvoedParty iets voor jou. Een mooi vormgegeven tool, waarmee je moeiteloos in gesprek kan komen met ouders die worstelen met opvoedingsvragen. Daarmee stimuleer je ontspannen ouderschap. In een praktijkstage leer je alle ins en outs van de OpvoedParty. En kan je wezenlijk bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de OpvoedParty.

Voor tweedejaars HBO: Je krijgt gratis een training aangeboden om OpvoedParty’s te kunnen geven. Ik leer je stap voor stap om zelf een OpvoedParty te organiseren en je werkt mee aan het verder ontwikkelen van materialen voor de OpvoedParty. Zoals bijvoorbeeld een lespakket voor MBO-HBO en Uni, een verdiepingstraining voor professionals, verspreiden van het AltijdWat-OpvoedPartySpel (= voor ouders van zorgintensieve kinderen) etc.

Voor vierdejaars HBO en universitaire studenten : Ben jij een echte onderzoeker maar heb je ook affiniteit met de praktijk? De OpvoedParty is op weg om een erkende (effectieve) interventie te worden. Daarvoor is jaarlijks onderzoek nodig. Wil jij bijdragen aan het bewijzen dat de OpvoedParty werkt en wil je een leuke praktische onderzoeksstage doen? Meld je dan aan!

Functie eisen van de kandidaat Ben je zelfstandig, pro-actief en niet piepjong meer? Je zult niet dagelijks bij ons op kantoor werken, maar ook grote delen thuis. We vragen dus een grote mate van zelfredzaamheid, eigen verantwoordelijkheid en regelmatig contact houden. Woonachtig in de provincie Utrecht is wenselijk.

Herken je je in dit profiel? Neem dan vandaag nog contact op. Stuur je CV en een goeie motivatie. Wie weet treffen we elkaar dan binnenkort.