Opleiding tot ambassadeur – incompany (aanbevolen)

  • In je eentje ga je sneller, maar met elkaar kom je verder. Mee eens?
  • Wil je met jouw collega’s aan de slag met de OpvoedParty?
  • Ken je meerdere disciplines uit jouw omgeving die interesse hebben in de OpvoedParty?

Wat kan je verwachten?

Voorafgaand aan de training krijgt iedere deelnemer een online introductie. In de bijeenkomst zelf kun je samen met je collega’s al je vragen stellen over het gebruik van het OpvoedPartySpel in de praktijk. Ik geef praktische tips en je krijgt waardevolle artikelen naderhand toegestuurd die je bij je eerste OpvoedParty goed kan gebruiken. We zullen stilstaan bij jouw houding als begeleider, hoe je veiligheid en vertrouwen aan tafel creëert en je kunt je wensen en behoeften kenbaar maken. We besteden veel ruimte aan het oefenen met de materialen.

Waarom incompany?

  • Deelnemers voelen zich gesterkt door collega’s en kunnen elkaar helpen en bevragen. Ze kunnen desgewenst ook in tweetallen starten.
  • De OpvoedParty krijgt in de gemeente of regio veel meer bekendheid als meerdere mensen tegelijk ermee aan de slag gaan.
  • Als ouders het doorvertellen is het fijn als die ouder op zijn beurt een OpvoedParty in de buurt kan vinden.
  • De training zelf is een heel erg leuke manier om als team gezamenlijk iets neer te zetten voor ouders: Together Each Achieves More!

Een goed team lijkt meer op een gemengde salade dan op groentesap

Na de training gaat iedereen aan de slag met het geven van OpvoedParty’s en na ongeveer 6 maanden plannen we een Terugkom-, Inspiratie- & Opfrisbijeenkomst. In deze training kijken we terug op de ervaringen in de praktijk en waar nog verbeterpunten mogelijk zijn.

Ieder van ons vond het best een beetje spannend om een eerste OpvoedParty te geven. Toen hebben we besloten om een keer proef te draaien met elkaar. Gewoon om de koudwatervrees te overwinnen. Het was een groot succes, nu gaan we ervoor! – GGD Fryslân

Voor wie? Voor gemeenten en elke organisatie in zorg, welzijn, kinderopvang of onderwijs, die de OpvoedParty graag wil inzetten als laagdrempelig aanbod opvoedingsondersteuning voor ouders. Ook zeer geschikt om ouderbetrokkenheid op de kaart te zetten.

Kosten? Richtlijn € 1600,= excl. btw, maatwerk- en reiskosten. Bij 6 of meer deelnemers komt Lunamare op locatie training geven. Dat scheelt je weer reiskosten. En is bovendien een stuk voordeliger dan je collega’s individueel te scholen. Maximaal 12 deelnemers. Boven de 100 km wordt ook een bescheiden bijdrage voor reistijd in rekening gebracht.

Plaats, datum en tijd?  In overleg met Lunamare op een voor jullie geschikt moment.

Aanvragen? Mail of bel 06-1422 3552. Lunamare denkt graag mee voor een aanbod op maat.