OpvoedPartyOnline

Vanaf 30 maart 2020 biedt Lunamare gratis Online OpvoedParty’s aan voor alle ouders die wel een steuntje in de rug, een luisterend oor of een hart onder de riem kunnen gebruiken. Doe mee en deel je tips&dips in tijden van Corona. Stap over die digitale drempel om je vragen en oplossingen te delen met je digitale buur. Ook als je geen vragen hebt ben je welkom om jouw verhaal te delen. Wie weet kan je iemand in Nederland weer blij maken met jouw voorbeeld.

Wanneer? Iedere eerste maandagavond van de maand van 20.00 – 21.00 uur. Als je meedoet vragen we je om een uur mee te doen, zodat het geen duiventil wordt waar mensen in en uit vliegen. Lukt het je deze maandag niet? Geen probleem, meldt je aan voor volgende week of de week erna. Eerstvolgende datum: maandag 11 mei 20.000 uur.

Hoe meldt je je aan? Stuur ons een mail met je telefoonnummer (voor als de verbinding niet lukt), dan krijg je de uitnodiging voor de bijeenkomst in je mailbox. Katrien Laane zit om 19.50 uur klaar om iedereen te ontvangen in de bijeenkomst. Mocht het niet lukken met aanmelden of weet je niet hoe je digitaal kan opstarten? Bel me dan even: 06-1422 3552. Ik loods je ernaar toe.

Voor wie? Alle ouders die tips & dips willen delen met hun digitale buur. Als je het niet fijn vind om met je hoofd in beeld te komen, ben je vrij om aan te sluiten zonder camera erbij. Alle bedrijven die ouders in dienst hebben. Ouders die in deze tijd ook meester/juf, partner, ouder, mantelzorger tegelijk moeten zijn. Hoe fijn zou het zijn als je even met je teamgenoten kan sparren over hoe zij dat fixen? Alle beroepsopvoeders die eens willen ruiken aan de sfeer van de OpvoedParty. Schuif aan als opvoeder en laat je professionele kennis even staan.

Wat kost het? Voorlopig niets. Corona helpt ons om met elkaar in contact te blijven. Dus grijp deze kans! Het enige wat we van je vragen is om nadien een korte evaluatie in te vullen, om deze bijeenkomsten nog meer af te stemmen op ieders wensen.

Wij zorgen voor digitale koffie/thee en zelfgebakken koekjes :-). Tot maandag?