AltijdWat-OpvoedPartySpel

Het AltijdWat-OpvoedPartySpel is exclusief voor ambassadeurs van de OpvoedParty, die minimaal de basistraining hebben gevolgd. Wil jij ook ambassadeur worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Lunamare heeft in 2014 een AltijdWat-OpvoedPartySpel voor ouders van zorgintensieve kinderen gemaakt. Kinderen met een (chronische) aandoening of ziekte, kinderen die expliciete aandacht nodig hebben, kinderen waar “Altijd Wat” mee is.

zorg•in•ten•sief bn, bw

1 veel zorg behoevend | Een ~ kind: kind met lichamelijke, verstandelijke of gedragsmatige beperking (of een combinatie daarvan) waardoor het extra zorg nodig heeft.

DBeeld altijd wat spel4eze ouders hebben meer dan wie dan ook een steuntje in de rug nodig bij de opvoeding van hun kind(eren) waar Altijd Wat mee is.  Het AltijdWat-OpvoedPartySpel is een uitbreidingsset die in combinatie met het OpvoedPartySpel (aanbevolen!) maar ook los gebruikt kan worden.

Kosten: AltijdWat-OpvoedPartySpel: €22,95 (exclusief btw) per stuk (alleen voor ambassadeurs die de basistraining hebben gevolgd)

tipje van de sluier - beeldmerkHeb je nog vragen over het AltijdWat-Spel? Of over de AltijdWat-OpvoedParty? Schroom niet om contact op te nemen.