Een boeiend OpvoedPartySeizoen

Pilotdeelnemers gezocht
De online verdiepingstraining is bijna een feit. Voor de eerste editie van deze training zoek ik 3 ambassadeurs die tegen sterk gereduceerd tarief willen meedoen in ruil voor feedback. Je betaalt slechts €75,00 per persoon (excl. btw). Stuur voor 1 augustus een mail en geef in het kort je ervaring met OpvoedParty’s weer. Ook als je nog geen OpvoedParty hebt gegeven, maak je zeker kans op deelname aan deze pilot. Voor eind augustus hoor je of je bent geselecteerd. Word jij de eerste Master OpvoedParty van Nederland? Geef je nu op en doe mee!

Incompany training nu ook stedelijk mogelijk
Steeds meer gemeenten en organisaties in Zorg, Welzijn, Onderwijs en Kinderopvang weten de weg te vinden naar de OpvoedParty. Sinds kort bieden we ook een nieuwe variant in scholing aan: de Stedelijke Incompany. Hoe dat werkt kun je hier lezen. De eerste ervaringen zijn zeer positief te noemen. Wie volgt?

 

Onderzoek is klaar!
Nadia Zwart en Celianne van de Bovenkamp hebben hun afstudeeronderzoek naar de werkzame factoren van het AltijdWat-Spel met succes afgerond. Binnenkort kunt u het hele onderzoek downloaden. Voor wie nieuwsgierig is? Er staat al een voorproefje in de vorm van een PowerPoint van hun afstudeerpresentatie.

loesjeOnderzoek gaat door!
We zitten niet stil en gaan door. Komend najaar gaan twee groepen van 4 tot 6 studenten van het programma OpvoedSchakels van de Hogeschool Rotterdam onder bezielende leiding van lector Mariëtte Lusse onderzoek doen naar waar en hoe AltijdWat-ouders het beste bereikt kunnen worden en gaan studenten aan de slag om lespakketten te ontwikkelen voor MBO en HBO-Universiteit.


GGD Nederland
De pilot met de GGD GHOR wordt op dit moment afgerond. We verwachten na de zomervakantie de resultaten te kunnen presenteren. We zijn heel benieuwd hoe de medewerkers van de GGD de OpvoedParty hebben ingezet en wat hun ervaringen zijn sinds zij getraind zijn.

OpvoedParty & Ouderbetrokkenheid
Het wordt steeds duidelijker dat de OpvoedParty een handig instrument is om ouderbetrokkenheid te vergroten binnen school en kinderopvang. We zijn in gesprek met Ouders en Onderwijs en Stichting Opvoeden om nog meer mogelijkheden te verkennen. Bij PCBO (Rotterdam) worden dit najaar 32 medewerkers ouderbetrokkenheid geschoold in het geven van OpvoedParty’s in het basisonderwijs. Voor hen wordt een training op maat gemaakt, afgestemd op de situatie binnen de eigen school en de betreffende wijk. Lijkt je dat ook wat voor jouw school? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

FamilyFactory
De FamilyFactory gaat de basistraining aanbieden voor FF-ouders die oudergroepen begeleiden. Een logische stap, omdat het gedachtegoed van de OpvoedParty naadloos aansluit bij de wensen van de FamilyFactory. Werk je voor FF en denk je, dat wil ik ook? Meld je dan vandaag nog aan. Speciaal voor FF-ouders hebben we een gunstig tarief afgesproken voor deelname.

1 reactie op “Een boeiend OpvoedPartySeizoen”

  1. eefje van der linden schreef:

    Graag wil ik me opgeven als pilotdeelnemer voor de opvoedparty.
    Ik weet dat ik zeer laat ben met opgeven maar ik zie de advertentie nu pas en ik probeer het toch.
    Niet geschoten altijd mis toch?

    Met vriendelijke groet, Eefje van der Linden

Reactie

Laat ons zien dat u geen robot bent: (verplicht)