Terugkom-, Inspiratie- & Opfrisbijeenkomst

Zo’n 3 tot 6 maanden na de basis-trainersbijeenkomst doe je mee aan de Terugkom-, Inspiratie- & Opfrisbijeenkomst (TIO). Je hebt dan in ieder geval een of meerdere OpvoedParty’s gegeven. Ook als het nog niet gelukt is – ondanks jouw inspanningen – om een OpvoedParty te geven, ben je welkom op deze TIO-bijeenkomst.

Wat gaan we doen? In deze bijeenkomst van 3 uur staan we stil bij jouw ervaringen tot nu toe en kijken we met elkaar hoe jouw ambassadeurschap een professionele groei kan doormaken. Voor mensen die vooraf willen verdiepen is trouwens de online verdiepingstraining een aanrader.

Wat is het resultaat? Als je besluit om deel te nemen aan de Terugkom-Inspiratie & Opfrisbijeenkomst, heb je recht op een exclusieve button voor op de website van jouw organisatie. Daarmee onderscheid je je als actieve ambassadeur van je collega’s. Je laat zien dat je jouw ambassadeurschap serieus neemt en draagt daarmee bij aan de kwaliteit van de interventie.

Wat vonden collega’s ervan?

  • Superleuk om elkaar weer te zien en met gemotiveerde collega’s uit te wisselen.
  • Na vandaag weet ik weer waar er nog werk aan de winkel is. Maar ook wat er al goed gaat!
  • Katrien doet wat ze zegt. En geen vraag is gek of onbelangrijk. Dank voor alle inspiratie, ik kan er weer tegenaan.

Praktische informatie: De TIO kost €85,= ex btw per persoon. Je factuur volgt na opgave voor deelname. Na betaling ben je van deelname verzekerd. Zet de datum in je agenda, we rekenen op je komst. De TIO vindt plaats in Utrecht van 10.00 – 13.00 uur. De definitieve locatie volgt na aanmelding.

De eerstvolgende data in 2017 zijn op:

  • Donderdag 18 januari 2018
  • Vrijdag 09 maart 2018

Aanmelden?

Kies een datum van voorkeur en geef je zo snel mogelijk op. Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Inschrijving geschiedt op volgorde van datum van aanmelding. De factuur komt binnen een week na aanmelding. Voor de TIO geldt dat aanmelden = deelnemen. Als je de basistraining incompany hebt gevolgd, geef dit dan aan in de opmerkingen onderaan het bestelformulier, dan zorgen we dat je bij de TIO ook weer bij dezelfde organisatie kan aansluiten.