Terugkom-, Inspiratie- & Opfrisbijeenkomst

Zo’n 3 tot 6 maanden na de basis-trainersbijeenkomst doe je mee aan de Terugkom-, Inspiratie- & Opfrisbijeenkomst (TIO). Je hebt dan in ieder geval een of meerdere OpvoedParty’s gegeven. Ook als het nog niet gelukt is – ondanks jouw inspanningen – om een OpvoedParty te geven, ben je welkom op deze TIO-bijeenkomst.

Wat gaan we doen? In deze bijeenkomst van 3 uur staan we stil bij jouw ervaringen tot nu toe en kijken we met elkaar hoe jouw ambassadeurschap een professionele groei kan doormaken. Voor mensen die vooraf willen verdiepen is trouwens de online verdiepingstraining een aanrader.

Wat is het resultaat? Als je besluit om deel te nemen aan de Terugkom-Inspiratie & Opfrisbijeenkomst, heb je recht op een exclusieve button voor op de website van jouw organisatie. Daarmee onderscheid je je als actieve ambassadeur van je collega’s. Je laat zien dat je jouw ambassadeurschap serieus neemt en draagt daarmee bij aan de kwaliteit van de interventie.

Wat vonden collega’s ervan?

  • Superleuk om elkaar weer te zien en met gemotiveerde collega’s uit te wisselen.
  • Na vandaag weet ik weer waar er nog werk aan de winkel is. Maar ook wat er al goed gaat!
  • Katrien doet wat ze zegt. En geen vraag is gek of onbelangrijk. Dank voor alle inspiratie, ik kan er weer tegenaan.

Aanmelden?

Geef je voorkeur aan op het bestelfomulier:

  1. Op de wachtlijst voor open inschrijving (in Amersfoort van 10.00 – 13.00 uur) . Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 6 personen) volgt een uitnodiging met een datumprikker.
  2. Aansluiten bij een incompany-training – bij voorkeur bij jou in de regio en in overleg met de betreffende organisatie. Kijk voor de mogelijkheden regelmatig in de agenda.

Plaats: Bevrijdingsweg 15, 3815 XK Amersfoort

Aantal deelnemers? Maximaal 12 personen, maximaal 2 personen van één organisatie.

Praktische informatie: Voor de TIO geldt dat aanmelden = deelnemen.  Zet de datum in je agenda, we rekenen op je komst. De TIO vindt plaats in Amersfoort van 10.00 – 13.00 uur. Daarna kom je op een wachtlijst. Inschrijving geschiedt op volgorde van datum van aanmelding.

Let op: Als je de basistraining incompany hebt gevolgd, geef dit dan aan in de opmerkingen onderaan het bestelformulier, dan zorgen we dat je bij de TIO zo mogelijk ook weer bij dezelfde organisatie kan aansluiten.

Verhinderd? Als je je inschrijft, gaan we er vanuit dat je deelneemt en de datum direct in je agenda zet. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan blijft jouw inschrijving die je betaald hebt, 3 maanden geldig. Je kunt dan bij een volgende gelegenheid aansluiten. Annuleren kan kosteloos tot vier weken voor aanvang, daarna brengen we minimaal €25,= administratiekosten in rekening.